Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met marsala en room
- Ingrediënten:
- bloem, boter, droge marsala, kalfsoester, plantaardige olie, slagroom, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Bakboek:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: