Recept uit Margriet kookboek:
Rode kook ovenschotel
- Ingrediënten:
- appel, azijn, bacon, boter, citroensap, donkerbruine basterdsuiker, honing, margarine, peper, rode kool, ui en zout
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Grillen:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept van Mijn Recepten:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: