Recept uit L'Art de la table:
Kabeljauw in romige vanillesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, amandelmelk, bloemkool, gehakt, groentebouillon, boter, maïzena, sjalotten, vanillestokje, verse koriander, peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, room, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Recept uit eten met nijntje:
Amuse / diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Snack of tussendoortje uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner uit Een kookboek.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis: