117 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijboterbouilloncitroensapgroentegroentebouillonkruidenolieolijfoliepaprikaparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirozemarijntijmtomaatuiwaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Parelgortsoep met geroosterde seizoengroente

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, doperwten, druivenpitolie, groentebouillon, knoflook, knolraap, koolraap, maïskorrels, maïsolie, okra, olijfolie, parelgort, pastinaak, tomaat, ui, wasachtige aardappel, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

13 smaakmakers voor vegaburgers

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bataat, bladgroente, broccoli, cayennepeper, chilipeper, chilipoeder, chilivlokken, citroenschil, courgette, dille, dragon, gemberpoeder, gerookt-paprikapoeder, granen, kardemompoeder, kerrie, kervel, ketchup, knoflook, komijnpoeder, koriander, limoenschil, marjolein, miso, munt, oregano, paddenstoel, peterselie, pompoenpitten, rozemarijn, salsa, sesamzaad, sinaasappelschil, sojasaus, tijm, tomatenpuree, ui en zonnebloempitten

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / mosterd
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Milanese minestrone - minestrone alla milanese

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, borlottibonen, buikspek, courgette, doperwten, knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, savooiekool, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Soupe au pistou

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bruine bonen, courgette, gedroogde witte bonen, kaas, knoflook, olijfolie, zout, sperziebonen, tomaten, water, winterwortel en wortel

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kabeljauw met ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, bloem, citroenkruid, courgette, droge witte wijn, frituurvet, groene kruiden, grof zeezout, kabeljauwfilet met huid, knoflook, laurier, olijfolie, olijven, peper, peterselie, rozemarijn, spaanse peper, tijm, tomaten, tomatensap, ui, vastkokende aardappels en zoete paprika

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
vis

Recept van Mijn Recepten:

Courgettesoep met mosterd

Ingrediënten:
aardappelpuree, achterham, basilicum, bouillon, courgette, knoflook, mosterd, olijfolie, paprika, peper, roomkaas, ui, water en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

15 ideeen voor pizzabeleg

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, cayennepeper, chilipeper, chilivlokken, courgette, gedroogde tomaten, geitenkaas, gorgonzola, groenten, knoflook, kruidenpasta, mozzarella, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pesto, pizzadeeg, ricotta, rode paprika, spinazie, tomaat, tomatensaus, zout en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Jouw week zonder vlees met behulp van de Airfryer

Ingrediënten:
aardappel, aardappels, amandelschaafsel, aubergine, basilicum, broccoli, burrata, cherrytomaatjes, citroen, courgette, courgette, doperwten, eieren, extra vierge olijfolie, feta, filodeeg, gember, groenten, kastanjechampignons, knoflook, kool, kruidenbouillon, maatjes, mozzarella, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper en zout, bladerdeeg, prei, rucola, vruchtensap, sojasaus, spinazie, taugé, tofu, ui, vlees, walnoten, winterpeen, witte kool, witte wijnazijn, wortels, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Ratatouille met geroosterd brood

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, basilicum, basilicum, basilicum, courgette, courgette, gedroogde tijm, brood, groenten, knoflook, olijfolie, paprika, ratatouille, rode uien, tijm, knoflook, tijmblaadjes, tomaat, tomaten, tomatenblokjes en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Delight: Coco-Curry

Ingrediënten:
basilicum, chilipoeder, courgette, courgette, curry, eiwitten, flespompoen, fruit, gemberwortel, groenten, knoflook, kokos, kokosmelk, kokosolie, munt, paprika, peper, pompoen, sjalot, tarwe en water

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Ratatouille – Pixar style

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, basilicum, tomaat in blik, knoflook, courgette, courgette, granaatappel, groenten, knoflook, lamsschenkel, olijfolie, basilicum, paprika, 
zout en peper, ratatouille, tomaat, rode mul, rode wijn, rozemarijn, saffraan, rode wijn, rozemarijn, tapenade, knoflook, tijm, tomaat, tomaten, tomatensoep, uien, basilicum, vet, water en yoghurt

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Ratatouille – Pixar style

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, basilicum, tomaat in blik, knoflook, courgette, courgette, granaatappel, groenten, knoflook, lamsschenkel, olijfolie, basilicum, paprika, 
zout en peper, ratatouille, tomaat, rode mul, rode wijn, rozemarijn, saffraan, rode wijn, rozemarijn, tapenade, knoflook, tijm, tomaat, tomaten, tomatensoep, uien, basilicum, vet, water en yoghurt

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Saffraan-lasagne van geroosterde groente

Ingrediënten:
basilicum, bloem, broccoli, cherrytomaten, chilipeper, courgette, eieren, groente, groenten, harde bloem, rode ui, knoflook, lasagne, water, olijfolie, oregano, paprika, pasta, pastadeeg, peterselie, puntpaprika, saffraan, tomaten, uien, zout en 
zout en peper

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Asperges met pasta en daslook

Ingrediënten:
asperges, basilicum, daslook, daslookbloemen, groente, knoflook, olie, peper, speltpasta en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Geniale groentetajine recept - Food and Friends

Ingrediënten:
amandelschaafsel, aubergine, bladpeterselie, gember, courgette, couscous, dille, flespompoen, gedroogde abrikozen, groente, ingelegde citroen, kerstomaat, kikkererwten, munt, olijfolie, paprika, ras el hanout, rode ui, saffraan, knoflook, gemalen komijn, kaneel, kruiden, wortel en zongedroogde tomatenpasta

Haal meer recepten op...