Recept uit Vegalicious:
gegratineerde gnocchi met ricotta en peterselieboter
- Ingrediënten:
- bloem, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselieboter en ricotta
- Soort:
- pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, boter, courgette, ei, eidooier, gist, ham, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, spinazie, suiker, tijm, tomatensaus, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Vegalicious:
Recept uit Vegalicious:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta: