Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Soep van asperges uit pot of blik
- Ingrediënten:
- asperges uit blik, bloem, boter, eidooier, kippenbouillon, melk, peper, prei, slagroom, ui, ve-tsin en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Recept uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Bouillon: