571 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbotercitroencitroensapdroge witte wijneiknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeterselierozemarijnrunderbouillonsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Makreel met sperziebonen

Ingrediënten:
bloem, gezouten kappertjes, makreel, olijfolie, peper, bladpeterselie, sperziebonen, tijm, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Oma's receptenboek:

Wijting aan de spies

Ingrediënten:
appel, bier, bloem, citroen, frituurvet, peper, tartaarsaus, tomaat, tuinkers, wijtingfilet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Panzarotti

Ingrediënten:
bloem, gist, ham, olijfolie, peper, ricotta, tomaten, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Gefrituurde sardineballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroensap, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, sardines, tomaat, verse koriander, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Kleine platte broodjes met lamsgehakt

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, chilivlokken, deeg, granaatappelmelasse, kaneel, ui, lamsgehakt, piment, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Aubergine-kaasbeignets berenjenas con queso

Ingrediënten:
aubergines, bloem, ei, olijfolie, rodewijnazijn, smeltkaas, tabasco, tomaat, verse basilicum, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / frituur
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Kalfsrolletjes in madeirasaus

Ingrediënten:
bloem, champignons, doperwt, ei, gevogeltefond, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfsvlees, kerriepoeder, laurier, madeira, oregano, pasta, peper, room, tijm, tomaat, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik in sherry

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroensap, kippenbouillon, laurierbladeren, olijfolie, peper, prei, sherry, tomaat, water, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Koude zachtgekookte eieren met wijnsaus

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, ei, olijfolie, peper, serranoham, tomaat, ui, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Hartige kaashapjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cayennepeper, cheddar, dille, ei, melk, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...