251 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelavocadobasilicumcitroencitroensapcourgettegembergroenteknoflookkomkommerkoolmuntolieolijfoliepaprikapeperpeterselietijmtomaatuivleeswaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Koolsalade

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, citroen, rode spaanse peper, ui en witte kool

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Kook met Jamie:

Mijn favoriete coleslaw

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, engelse mosterd, mayonaise, rode appel, rode ui, witte kool, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Poolse pierogi

Ingrediënten:
bakpoeder, belegen cheddar, belegen goudse kaas, bieslook, bloem, boter, citroen, ei, karwijzaad, kruimige aardappels, olijfolie, ui, witte kool, wittewijnazijn en zure room

Keuken:
Pools
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:

De beste bun cha

Ingrediënten:
basilicum, hoisinsaus, ijsbergsla, jumbo garnalen, komkommer, lente-ui, limoen, mihoen, munt, pinda's, rietsuiker, rijstvermicelli, rode spaanse peper, taugé, ui, varkensbuik, vissaus, witte kool, wittewijnazijn en wortel

Keuken:
Vietnamees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Daksalade

Ingrediënten:
amandelen, boekweit, bosuitjes, citroen, doperwten, groene asperges, groenten, komkommer, koriander, munt, rode ui, sesamolie, shiitake, sla, snijbiet, sperziebonen, tahin, tamari, veldsla, water, wortel, zeewier en zout

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Zuidelijk varkensvlees & coleslaw

Ingrediënten:
appel, cayennepeper, collard greens, extra vierge olijfolie, gerookt paprikapoeder, mayonaise, munt, olijfolie, rode spaanse peper, rode ui, rode wijnazijn, varkensschouder, witte kool, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:

Fijne regenboogsalade

Ingrediënten:
biet, ciderazijn, engelse mosterd, extra vierge olijfolie, mayonaise, munt, peer, peper, peterselie, rode kool, tabasco, walnoten, witte kool, worcestersaus, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Lamsshoarma

Ingrediënten:
citroensap, granaatappel, lamsschouder, peterselie, plantaardige olie, ras el hanout, ui, witte kool, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Rode Pozole

Ingrediënten:
ahornsiroop, avocado, cacaopoeder, courgette, gedroogde chilipepers, gedroogde oregano, groentebouillon, hominy, knoflook, komijnpoeder, kool, koriander, lente-ui, limoensap, limoen, olijfolie, radijs, sojasaus, tempeh, ui, water en zout

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sayur Lodeh

Ingrediënten:
asem, djahé, fruit, garnalenpasta, spitskool, groenten, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, ketjap, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, kool, kunyit, laos, lombok, lomboks, olie, pasta, peper, petehbonen, rawits, rode lombok, runderlappen, rundvlees, salamblaadjes, santen, sereh, sjalotten, sperziebonen, spitskool, taugé, tempeh, knoflook, tomaten, trassi, vlees, water, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bami Goreng

Ingrediënten:
citroen, citroensap, djahé, gemberpoeder, djinten, fruit, groenten, ketjap, ketjap asin, ketjap manis, korianderpoeder, kip, kippendijen, knoflook, kool, kruidnagel, kruidnagelpoeder, laos, lombok, olie, prei, rode ui, selderij, sereh, sesamolie, sjalot, sjalotten, knoflook, uien, water, wijn, winterwortel, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Atjar Tjampoer

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, groente, groenten, gula djawa, haricots verts, juruk purut, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, komkommer, kool, kunyit, laos, lombok, olie, pinda’s, rode lombok, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, witte kool, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Tomaten met limabonen

Ingrediënten:
azijn, basilicumbladeren, bonen, brood, bruine suiker, chutney, fruit, groente, groenten, jam, knoflook, laurier, olie, peper, pruim, roomijs, siroop, suiker, ui, vijgen, zout en zout

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Asperges met citroen-kruidensaus

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, gehakt, groenten, kip, kool, olie, pitten, rabarber, room, suiker, tomaten, varkensvlees, vlees, water, witte peper, zoetzuur, zout en zwarte peper

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

IJstaart met bramen

Ingrediënten:
ansjovis, bloemen, courgette, groente, koekjes, pistachenoten, rozemarijn, taart, water, wortels en zwarte bessen

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Chowder met gerookte schelvis, mosselen en prei

Ingrediënten:
azijn, biet, bloemkool, bosui, bosuien, boter, citroenzuur, dille, frambozen, geitenkaas, groente, groenten, knol, koolraap, melk, pastinaken, peperkorrels, prei, prei, rode biet, specerijen, spek, vis, yoghurt, zalm, zout en zoute haring

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Trifle met mincemeat en sinaasappel

Ingrediënten:
aardappels, appel, beslag, blanke amandelen, boter, citroenen, cognac, custardvla, dadels, dille, gans, gekonfijte sinaasappelschil, gerookte zalm, kaneel, water, kool, kweeperen, madera, pistachenoga, pudding, rodekool, room, sinaasappel, sinaasappels, suiker, taart, toast, vla en zalm

Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / avondmaal uit Wereldbroodjes:

Falafel

Ingrediënten:
koriander, peterselie, cayennepeper, citroen, frituurolie, gedroogde kikkererwten, groenten, komijnpoeder, komkommer, korianderpoeder, kurkuma, lente-uitjes, pitabroodjes, tahin, bakpoeder en tomaten

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...