Recept uit L'Art de la table:
Eendenborst met portsaus en pastinaakpuree
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, olijfolie, pastinaken, port, rode pruimen, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, knoflook, tijm, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Basisrecept uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: