356 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcitroencitroensapdilleeigembergroentebouillonkaneelknoflookkorianderzaadmelkolieolijfoliepeterselierode uispecerijensuikertijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Fijne eiernoedels met roer-tofoe

Ingrediënten:
boter, chilipoeder, ei, fijne eiernoedels, gember, jonge spinazie, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, nootmuskaat, tofu, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Rijstpapierrolletjes met knapperige vulling

Ingrediënten:
ei, geklaarde boter, koriander, lichte sojasaus, mortadella, munt, nuoc mam cham, raketsla, rijstpapierrondjes, sla, vietnamese munt, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Verse kaas met chilipasta

Ingrediënten:
boter, druivenpitolie, garam masala, kerriepoeder, indiase chilipasta, koriander, maïsolie, mozzarella, paneer, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Pittige kikkererwtenburgers met een puree van kokos en kerrieblad

Ingrediënten:
bakpoeder, gedroogde chilipeper, gedroogde chilivlokken, geel mosterdzaad, geelwortelpoeder, gember, ghee, gram-meel, griekse yoghurt, grof zeezout, kerrieblaadjes, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, kokosnootvruchtvlees, komijnzaad, koriander, korianderzaad, limoen, limoensap, mung dal, tamarindepulp, tomaten, ui, urad dal, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Kaaskoekjes met visttartaar

Ingrediënten:
bloem, boter, coquilles, gemberwortel, koriander, limoen, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode ui, spaanse peper, tonijn, zalm en zout

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Moules A L’escargot

Ingrediënten:
bieslook, knoflook, koriander, limoen, mossel, naan, peterselie, rijstolie, roomboter, sjalot, witte peper en zout

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:

Kruidige kedgeree

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, citroen, ei, garam masala, gember, gerookte schelvis, knoflook, komijnzaad, koriander, kurkuma, laurier, peper, rode spaanse peper, ui, yoghurt, zout, zwarte peperkorrels en zwart mosterdzaad

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kosheri

Ingrediënten:
appelazijn, basmatirijst, boter, gemalen komijnzaad, groene linzen, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, nootmuskaat, olijfolie, rode chilipeper, tomaat, vermicellinoedels, witte ui, zout en zwarte peper

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:

Zuurdesembrood met rokerig roerei van eendeneieren

Ingrediënten:
bosui, boter, chipotlepeper, eendenei, knoflook, koriander, maldon zeezout, olijfolie, pomodori, zure room, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Etti's kruidensalade

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, boter, citroen, dille, dragon, grof zeezout, koriander, olijfolie, peterselie, rucola en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gevulde chayote

Ingrediënten:
boter, chayote, gierst, koriander, monterey jack kaas, olijfolie, queso fresco, salsa, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelpuree met kruiden

Ingrediënten:
bieslook, boter, koriander, kruimige aardappel, melk, munt, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kruidig citruskruimellaagje

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine suiker, citroensap, citroenschil, citrusschil, grapefruitschil, koriander, limoenschil, pecannoot, sinaasappelschil, volkorenmeel, walnoten en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Fluweelzachte bloemkoolsoep

Ingrediënten:
bloemkool, boter, gember, koksroom, koriander, melk, olie, pompoen, rode peper, roomboter, sesamolie, knoflook, ui, water, winterwortel en witte peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Zwartebonenpuree met chipotles

Ingrediënten:
bonen, boter, chipotlepeper in adobosaus, groentebouillon, koriander, olijfolie, peper, peterselie, witte boon en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...