Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Gesauteerde kip met morieljes
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, gedroogde morieljes, kippenbouillon, kippenbout, peper, sjalot, slagroom, zeezout en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Indonesie: