Recept uit De truffel:
Ravioli met eekhoorntjesbroodcrème
- Ingrediënten:
- 00-bloem, bourgondische truffel, eekhoorntjesbrood, ei, kippenbouillon, knoflook, noilly prat, olijfolie, piment d'espelette en sjalot
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, champignon, eekhoorntjesbrood, ei, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, ricotta, room, sjalot, slagroom, spinazie, truffel, ui, water, witte truffel, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: