Recept uit Smaak van china:
Yumi Chao Lajiao - Geroerbakte zoete maïs met verse paprika
- Ingrediënten:
- arachideolie, kippenbouillon, maïskorrels, rode paprika, suiker, witte peper en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, bouillon, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, ei, fijne kristalsuiker, gember, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olijfolie, peper, sesamolie, sjalot, sojasaus, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Smaak van china:
Recept uit Sous vide:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Smaak van china:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china: