50 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebimibotgemberkipfiletknoflookkombu dashikorianderlichte sojasausmaïzenamayonaiseneutrale olieolijfolierijstazijnrijstwijnsakesesamoliesesamzaadshiitakesuikeruiwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Honingkip

Ingrediënten:
bloem, chilipepervlokken, honing, karnemelk, kipfilet, maïzena, mirin, peper en zout, sesamolie, sojasaus, wijn en zonnebloemolie

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Teriyaki zalm met knapperige zalmhuid

Ingrediënten:
arachideolie, bimi, gember, fijne kristalsuiker, honing, lente-uitjes, mirin, rijstwijnazijn, sesamzaad, shiitake, sojasaus, sushirijst, knoflook, sesamolie, zalmfilets, zeezout, zout en zwart sesamzaad

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Teriyaki zalm met knapperige zalmhuid

Ingrediënten:
arachideolie, bimi, gember, fijne kristalsuiker, honing, lente-uitjes, mirin, rijstwijnazijn, sesamzaad, shiitake, sojasaus, sushirijst, knoflook, sesamolie, zalmfilets, zeezout, zout en zwart sesamzaad

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Teriyaki zalm met knapperige zalmhuid

Ingrediënten:
arachideolie, bimi, gember, fijne kristalsuiker, honing, lente-uitjes, mirin, rijstwijnazijn, sesamzaad, shiitake, sojasaus, sushirijst, knoflook, sesamolie, zalmfilets, zeezout, zout en zwart sesamzaad

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Yakiyasai gegrilde groente

Ingrediënten:
aubergine, avocado, boter, enoki, gedroogd zeewier, gemberwortel, honing, japanse sojasaus, knoflook, maiskolven, mirin, miso, nori, oosterse paddestoelen, ponzusaus, sesamzaad, shichimi tōgarashi en zoete aardappel

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Broccolettisalade met zoete sesam

Ingrediënten:
appelazijn, arachideolie, bimi, broccoletti, haricots verts, honing, knoflook, koriander, mirin, nigellazaad, peultjes, sesamzaad, tahinpasta, tamari, water en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

7 snelle toevoeginen voor dashidipsaus

Ingrediënten:
chilipeper, daikon, gember, gemberpoeder, honing, knoflook, kombu dashi, lente ui, mirin, rettich, sesamzaad, sjalot, sojasaus, suiker en wasabipasta

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Amuse / diner / voorgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Pittige kipsalade in wontonbakjes

Ingrediënten:
chinese kool, chinese zwarte azijn, gemberwortel, honing, kip, knoflook, korianderblaadjes, mirin, munt, olijfolie, pinda, rode peper, sesamolie, sinaasappelsap, sojasaus, wontonvel en wortel

Soort:
gevogelte
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Kipburger teriyaki

Ingrediënten:
bloem, hamburgerbroodjes, honing, ijsbergsla, ketchup, kip, mayonaise, mirin, olie, olijfolie, rietsuiker, rijstazijn, rodekool, rode ui, sojasaus en wortel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Diy Trend: Okonomiyaki

Ingrediënten:
bosui, gember, eieren, bloem, gember, wortel, honing, japanse sojasaus, kool, maïzena, mayonaise, mirin, noedels, nori, olie, rijstazijn, sriracha saus, taart, water, witte kool en zout

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Zwarte kabejauw

Ingrediënten:
bosui, gember, honing, kabeljauw, koriander, lente ui, misopasta, olijfolie, radijs, rawitpeper, rijstwijn, rijstwijnazijn, japanse ingelegde gember, sake, sesamolie en sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Japanse rijst

Ingrediënten:
basmatirijst, groentebouillon, honing, japanse sojasaus, knoflook, koriander, lente-ui, olijfolie, rijstwijn, shii-take en taugé

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Tjap-tjoy met eendeborst en gember

Ingrediënten:
donkere sojasaus, eendenborst, ei, gemberwortel, knoflook, lente ui, lichte sojasaus, oestersaus, rijstwijn, taugé, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Teriyaki Kipburgers

Ingrediënten:
avocado, azijn, bruine suiker, honing, kaiserbroodjes, kipfilet, knoflookpoeder, maïzena, mayonaise, cheddar, rijstwijn, rode ui, sesamolie, snijbiet, sojasaus, wasabi en water

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Teriyaki Kipburgers

Ingrediënten:
avocado, azijn, bruine suiker, honing, kaiserbroodjes, kipfilet, knoflookpoeder, maïzena, mayonaise, cheddar, rijstwijn, rode ui, sesamolie, snijbiet, sojasaus, wasabi en water

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Bang Bang Chicken / Bang bang kip

Ingrediënten:
droge sherry, gember, groene chilipeper, honing, kippenborst, kippenbouillon, komkommer, plantaardige olie, bladpeterselie, rijstwijn, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé en wortel

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tofoe met paksoi en cashewnoten

Ingrediënten:
cashewnoten, chilipeper, honing, ketchup, knoflook, koriander, maïszetmeel, olijfolie, paksoi, peper, rijstwijn, sinaasappelen, sojasaus, tofu, ui en zout

Soort:
vegetarisch