Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Passatelli
- Ingrediënten:
- boter, ei, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, vleesbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, eidooier, eiwit, frituurolie, gehakt, half-om-halfgehakt, kaneel, knoflook, melk, mosterd, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rundergehakt, slagroom, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit Belgie:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Bijgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht uit Home Made winter: