Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Mosselen met room en knoflook
- Ingrediënten:
- crème fraîche, droge witte wijn, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, knoflook en ui
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van KeukenLiefde:
Diner uit Mijn Franse keuken:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept van Okoko recepten:
Diner / nagerecht uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Amuse / diner uit Thermomix Feest:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Salade:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: