Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Kippegehakt met champignons
- Ingrediënten:
- arachideolie, champignon, ei, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, nootmuskaat, peper, verse bladselderij en zout
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, droge sherry, eidooier, eiwit, gember, kippenbouillon, knoflook, kristalsuiker, lente-ui, lichte sojasaus, melk, olijfolie, peper, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, suiker, ui, water, witte peper, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Maleisie:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Basisrecept uit Filippijnen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Simpel Sushi:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Snack of tussendoortje uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Recepten voor de wok:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen: