157 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbloembotercitroencitroensapeidooiereiwitgerookte zalmknoflookmelkolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotslagroomtomaatuiwitte wijnzeezoutzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Roerei met gerookte kuit

Ingrediënten:
boter, bottarga, gerookte kuit, melk, scharrelei, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:

Tunfisch-Tatar auf Guacamole / Tonijntartaar op guacamole

Ingrediënten:
aziatische vinaigrette, basilicum, basilicumolie, chilipeper, enoki, gele paprika, gember, guacamole, kerriepoeder, knoflook, koriander, kwartelei, lente-ui, limoensap, olijfolie, peper, rode paprika, sojasaus, tomatensaus, tonijn, wasabimayonaise en zeezout

Soort:
vis
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:

Gebackene Sardellen / Gebakken ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, boter, chilipeper, ciabatta, citroensap, eiwit, gevogeltebouillon, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, komijn, olijfolie, oud broodkruim, peper, peterselie, piment d'espelette, rucola, sjalot, worcestershiresaus, zout en zwarte olijven

Soort:
vis
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Caesar salade

Ingrediënten:
ansjovis, citroen, croutons, eidooier, knoflook, kropsla, mosterd, olijfolie, parmezaanse kaas, wijnazijn, worcestershiresaus, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, ei, groene olijven, groene paprika, haricots verts, knoflook, olijfolie, rode aardappel, rode wijnazijn, romatomaat, sla, tonijn in olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soufflé de thon - Tonijnsoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, gruyère, lente-ui, marjolein, melk, oregano, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomatenpuree, tonijn, tonijn uit blik, zalm uit blik en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbaal variaties

Ingrediënten:
aspergepunten, béarnaisesaus, bloem, boter, champignons, cognac, eidooier, ham, kalkoen, kip, kreeft, madeira, melk, peper, port, sauce aurore, sauce brune à lestragon, sauce madère, sauce périgeux, sint-jakobsschelpen, slagroom, spinazie, truffel, zalm, zout en zwezerik

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soufflé d'abat - Orgaanvleessoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, gruyère, hersenen, lente-ui, marjolein, melk, oregano, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomatenpuree, zalm uit blik, zout en zwezerik

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / orgaanvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soufflé de saumon - Zalmsoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, gekookte zalm, gruyère, inmaakvocht van zalm in blik, lente-ui, marjolein, melk, oregano, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomatenpuree, zalm uit blik en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vis
Haal meer recepten op...