Lunch uit Gerookte lekkernijen:
Driedubelle kipsandwich
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, casinobrood, ei, gerookte kipfilet, komkommer, kruidenboter, melk, mini maïskolf uit blik, peper, peterselie en zout
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, dragon, ei, eidooier, gruyère, kervel, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, roggebrood, room, salie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch uit Gerookte lekkernijen:
Lunch uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Ons bakboek:
Diner uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Amuse / diner uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: