216 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbaking sodabakpoederbloembotercitroencitroensapeieidooiergedroogde gistgistkaneelknoflookkristalsuikeroliepeperplantaardige olieslagroomsuikeruivanillesuikerwaterzelfrijzend bakmeelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Oma's oliebollen

Ingrediënten:
appel, bigarreaux, bloem, boter, citroensap, ei, gekonfijt fruit, gist, goudrenet, krenten, melk, poedersuiker, rozijnen, witte basterdsuiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur / feestdagen
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Nigella Express:

Clafoutis

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, morellen, olie, poedersuiker en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, krenten, melk, olie, poedersuiker, rozijnen, sukadesnippers en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Ontbijt uit Vegeterranean:

Torta di mais

Ingrediënten:
anijszaad, bakpoeder, bloem, boter, maïsmeel, melk, plantaardige olie, poedersuiker, suiker en vanille-extract

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Worteltaart - ciambella alle carote

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine kristalsuiker, ei, gemberpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, poedersuiker, rozijn, walnoten, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Stroopwafel cupcakes

Ingrediënten:
bakpoeder, banketbakkersroom, banketbakkersroom, beslag, bloem, boter, boter, ei, bloem, boter, poedersuiker, karamelsaus, melk, zout, melk, olie, poedersuiker, suiker, vanille, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Griesmeeltaart met frambozen

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, griesmeel, melk, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, vanillestokje en zoet korstdeeg

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Soufganioth of ponchkes - Chanoeka-jamdonuts

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, droge gist, ei, eidooier, frambozenjam, melk, plantaardige olie, poedersuiker, rode-bessenjam, vanille-essence, water, zout en zure room

Keuken:
Midden-Europees / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / nagerecht uit Grieks koken:

Zoete crèmerolletjes

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, citroen, eieren, filodeeg, griesmeel, kaneel, melk, olie, poedersuiker, rijstemeel en vanille-essence

Keuken:
Grieks
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Gefrituurde vlierbloesem

Ingrediënten:
eieren, poedersuiker, suiker, kaneel, melk, frituurolie, vlierbloesems, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:

Wafels Met Room En Fruit

Ingrediënten:
bakpoeder, eieren, suiker, melk, poedersuiker, slagroom, zout, vanille-extract, vers rood fruit en zonnebloemolie

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:

Vlierbeskoeken

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit, melk, olie, poedersuiker, suiker, vanillesaus, vlierbesschermen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Taart met vanillecrème en frambozen

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, griesmeel, melk, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, vanillestokje en zoet korstdeeg

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:

Crema Fritta met kriekensaus

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, geklaarde boter, kriekensaus, melk, paneermeel, pepermuntblad, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, vanillemerg en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Appelbeignets

Ingrediënten:
appel, ei, kaneel, melk, olie, poedersuiker, suiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Luikse wafels met roomijs en frambozen

Ingrediënten:
boter, ei, frambozen, melk, olie, poedersuiker, vanilleroomijs, vanillesuiker, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / ijs
Haal meer recepten op...