Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Stokviskoekjes - salt cod cakes
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, boter, ei, olie, peper, room, spekvet, stokvis en volle melk
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, ei, knoflook, knolselderij, kruimige aardappel, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, specerijen, tijm, ui, vlees, volle melk, waterkers, zeezout, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Bijgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / nagerecht uit Lima - het kookboek: