Recept uit Mijn Franse keuken:
Quenelle à la semoule | Hartige griesmeeldumplings
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, griesmeel, kaas, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, spinazie, tomatentapenade en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, gehakt, kaas, knoflook, mozzarella, nootmuskaat, olie, oregano, peper, plantaardige olie, ricotta, slagroom, tijm, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Picknick / buffet uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten: