138 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercourgetteknoflookkruidenmozzarellanootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliericottaroomslagroomspinaziesuikertijmuivolle melkzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wereldbroodjes:

Mozzarella In Carozza

Ingrediënten:
bloem, mozzarella, ei, melk, olijfolie, basilicum en witte boterhammen

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gierstkoekjes met tomaten en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, eierdooiers, eiwitten, gemalen gierst, gierst, melk, mozzarella, olijfolie, peper, room, tomaat, tomaten, vetstof en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentelasagne

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, courgette, eierdooiers, knoflook, lasagna, melk, olijfolie, paprika's, peper, pijnboompitten, ricotta, salie, vetstof en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Korianderblini's met tonijn

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, gele kerriepasta, kerstomaat, koriander, melk, rode kerriepasta, tonijn in blik, zelfrijzend bakmeel en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Meergranen 'tortilla's'

Ingrediënten:
belegen kaas, boekweitmeel, boter, ei, havermout, melk, peper, verse basilicum, verse bieslook, verse peterselie en volkorenmeel

Soort:
tortilla / pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Ricottadumplings

Ingrediënten:
basilicum, broodkruim, ei, rode paprika, melk, oud brood, parmezaanse kaas, ricotta, roomkaas, zongedroogde tomaten, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraan
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Ricottanoedels met quinoa

Ingrediënten:
basilicum, ei, rode paprika, melk, parmezaanse kaas, quinoa, ricotta, roomkaas, zongedroogde tomaten, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraan
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Ricottanoedels met gierst

Ingrediënten:
basilicum, ei, rode paprika, gierst, melk, parmezaanse kaas, ricotta, roomkaas, zongedroogde tomaten, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraan
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Spinazierol met taleggio

Ingrediënten:
bakkersmeel, basilicum, crème fraîche, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde tomaatjes, instantgist, maanzaad, pecorino, spinazieblaadjes, taleggio, volle melk, zonnebloemolie en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Pumpkin Pie (zoete pompoentaart)

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, donkere basterdsuiker, eierdooiers, eieren, eigeel, fijne tafelsuiker, kruiden, melk, olijfolie, poedersuiker, pompoen, roomboter, speculaaskruiden, tafelsuiker, vanille en zout

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:

Crespelle

Ingrediënten:
asperge, basilicum, bloem, boter, ei, ham, melk en parmezaanse kaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken ricottadumplings

Ingrediënten:
basilicum, broodkruim, ei, rode paprika, melk, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, ricotta, roomkaas, zongedroogde tomaten, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraan
Soort:
vegetarisch / noedels
Haal meer recepten op...