Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderpastei met aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, melk, olijfolie, rozijnen, rundergehakt, suiker, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladerdeeg, bloem, boter, brood, champignon, citroensap, deeg, ei, emmental geraspt, gemalen kaas, knoflook, korstdeeg, nootmuskaat, olijfolie, oude kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Picknick / brunch / diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met restjes is leuk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: