Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Gevulde fazant
- Ingrediënten:
- bessengelei, boter, champignons, fazanthen, meel, nootmuskaat, peper, peterselie, rijst, rode wijn, room, rozijnen, tijm, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kervel, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, peper, prei, slagroom, tijm, ui, witte peper, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: