Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Klops - Gehaktbrood
- Ingrediënten:
- ei, matsemeel, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, ei, kaneel, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit #watetenwevandaag:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit Twaalf:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !: