62 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencrème fraîcheeigehaktkaaskaneelknoflookkruidenmelkolieolijfoliepeperslagroomtijmuiwaterzoutzuivelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met bospaddenstoelen en spekjes

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, cantharellen, crème fraîche, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, Groentebouilonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risotto, spekjes, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Warme vullingen voor deegvormpjes

Ingrediënten:
bloem, brie, citroen, garnalen, gruyère, ham, kerriepoeder, kippeneiwit, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tagliatelle met champignonroomsaus

Ingrediënten:
basilicum, champignons, citroen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rauwe ham, room, tagliatelle, vetstof, vleesbouillon en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, bouillon, champignons, droge witte wijn, knoflook, lasagnevellen, mager gehakt, margarine, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Fusilli met paddenstoelensaus

Ingrediënten:
bacon, crème fraîche, droge witte wijn, fusilli, gedroogde paddenstoelen, hüttenkäse, margarine, oude geraspte kaas, parmezaanse kaas, peper, peterselie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
noedels
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Prei quiche

Ingrediënten:
bladerdeeg, bladpeterselie, bloem, ei, italiaanse ham, kaas, peper, prei, salami, sojaroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taart
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, ei, eidooier, gehakt, grano duro meel, knoflook, olie, paprikapoeder edelsusz, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderbouillon, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Prei quiche

Ingrediënten:
bladerdeeg, bladpeterselie, bloem, demi slagroom, ei, kaas, italiaanse ham, peper, prei, salami en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Toscaanse boterige zalm

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout

Een recept uit Jolande Vos

Recept van Beproefd:

Doperwtengazpacho met Hollandse garnalen & Sauvignon Blanc

Ingrediënten:
crème fraîche, bloedsinaasappel, courgette, doperwten, dragon, grapefruit, ham, hollandse garnalen, huzarensalade, kaas, knoflook, komkommer, little gem, perzik, bladpeterselie, rode mulfilet, rosé, peper, walnoten, waterkers, witte wijn, zalm, zomerfruit en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Handleiding voor vegetariërs

Ingrediënten:
aardappelen, abrikozen, avocado, banaan, boerenkool, bonen, broccoli, dadels, eieren, eiwitten, erwten, gedroogd fruit, granen, groene bladgroenten, groenten, havermoutvlokken, kidneybonen, kikkererwten, koffie, koolzaadolie, limabonen, melk, mungbonen, noten, notenolie, notenpasta, peer, peterselie, pitten, plantaardige olie, pruimen, quinoa, raapjes, seitan, sojamelk, tarwekiemen, tempeh, thee, tofu, fruit, sinaasappelsap, vijgen, vis, vlees, waterkers, wilde zalm, zaden, zeewier en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Bucatini Aglio e Olio

Ingrediënten:
broodkruim, bucatini, chilipeper, eieren, extra vergine olijfolie, gehakt, peterselie, kappertjes, knoflook, knoflooksaus, olijfolie, pasta, peterselie, spaghetti, knoflook, vers broodkruim, vlees, water, zout, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper

Haal meer recepten op...