Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Fazant in aspic met verse kruiden
- Ingrediënten:
- bieslook, fazantenfilet, gelatineblaadjes, kippenbouillon, peper, peterselie, rode kerstomaten en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, dragon, ei, kervel, knoflook, koriander, kruiden, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, room, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Papa Kazmi:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Snack of tussendoortje uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht uit Het kleine fornuis:
Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!: