Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, ei, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, mayonaise, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, suiker, tijm, water, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Het kleine fornuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: