106 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasilicumbotercitroensapdragondroge witte wijneikervelknoflookkruidenlauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperslagroomtijmuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Kalfsragout

Ingrediënten:
bieslook, bloem, peterselie, champignons, eierdooiers, kalfslappen, kookroom light, laurierblad, kerriepoeder, peper en zout, roomboter, selderij, sjalotten en witte wijn

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Zalm en Croûte

Ingrediënten:
ei, bieslook, bloem, crème fraîche, dille, ui, krulpeterselie, prei, roomkaas, witte peper en zalmfilet

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Baccalàravioli met rozijnen

Ingrediënten:
baccala, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, ei, knoflook, melk, olijfolie, ricotta, rozijnen en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tagliatelle met rosbiefreepjes

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, gezeefde tomaten, paprikapoeder, peper, rosbief, sjalot, tagliatelle, verse bieslook, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / rundvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddestoelen en kasjapastei

Ingrediënten:
bakpoeder, bieslook, bloem, boter, ei, kasha, kervel, mayonaise, paddenstoelen, peterselie, rogge, tarwe, tijm, ui, yoghurt, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Palesuppe - Noorse vissoep

Ingrediënten:
bieslook, bladselderij, bloem, boter, kruidnagel, melk, peperkorrels, peterselie, prei, raap, schelvisfilet, schelvisgraten, schelviskop, ui, water, wortel, zout en zure room

Keuken:
Noors
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gestoofde ossestaart met basilicum-knoedels

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, eiwit, knoflook, laurier, ossestaart, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenketchup, ui, worcestersaus, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer 1 notitie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Groente-taartjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroensap, deeg, erwten, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, peterselie, tijm, ui, witte boon, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / hartige taart / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Paling in het groen

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, eierdooier, limoen, paling, peper, postelein, sjalot, spinazie, verse bieslook, verse dille, verse dragon, verse kervel, verse peterselie, verse selderij, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kippenragout

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroen, eidooier, gevogeltebouillon, gevogelteglace, kalfsgehakt, kipfilet, kippengehakt, kruidnagel, laurier, lente-ui, nootmuskaat, parijse champignons, peterselie, slagroom, tijm, ui, varkensgehakt, wortelen, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Velouté de Saint-Jaques - Romige soep met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, laurier, melk, peperkorrels, peterselie, sint-jakobsschelpen, slagroom, tijm, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige soep met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, laurier, melk, peperkorrels, peterselie, room, sint-jakobsschelpen, slagroom, tijm, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Accrabeignets met schelvis

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, chilipeper, gerookte makreel, gerookte schelvis, knoflook, laurierblad, melk, ui, verse bieslook, bladpeterselie, verse tijm en waterkers

Soort:
boter en olie / vis
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Paddestoelen in deeg met kruidenmayonaise

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bladerdeeg, bloem, boter, bouillon, knoflook, koriander, mayonaise, olijfolie, paddestoelen, peper, peterselie, pistachenoten, ui, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Met kip en maïs gevulde flensjes

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, eierdooier, eiwit, halfvolle melk, kipfilet, kippenbouillon, kurkuma, magere cottagecheese, maïskorrels, room, saffloerolie, sjalot, tijm, verse bieslook, verse kruizemunt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsborst met salsa verde en schorseneren

Ingrediënten:
ansjovis, bieslook, bladpeterselie, blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kappers, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, pancetta, rodewijnazijn, rucola, schorseneer, uien en winterpeen

Soort:
kalfsvlees
Haal meer recepten op...