Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Pasta met sous-vide ossenstaart
- Ingrediënten:
- jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, pappardelle, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, brood, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, rijst, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: