82 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemboterbouilloncitroendilleknoflooklaurierbladmuntolieolijfolieparmezaanse kaaspeperrode paprikaroomtijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pilav met fruit en noten

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, boter, gedroogde abrikoos, gedroogde pruim, groentebouillon, honing, olijfolie, peper, peterselie, rijst, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pilav met krenten en pijnboompitten

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, groentebouillon, kaneel, komijnpoeder, krenten, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitjes, rijst, rozijnen, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pilav met kikkererwten, doperwten en limabonen

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, doperwten, duivenerwten, edamamebonen, groentebouillon, kikkererwten, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rijst, tijm, ui, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pilav op negen manieren

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, groentebouillon, olijfolie, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basmati met notenpilav

Ingrediënten:
basmatirijst, cashewnoten, gemalen koriander, groentebouillon, kardemompeul, knoflook, komijnzaad, laurierblad, paddestoel, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, walnoten, wortel, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Riso alla orientale

Ingrediënten:
basmatirijst, bladpeterselie, boter, bruine basterdsuiker, doperwt, extra vergine olijfolie, gemberwortel, ghee, groene paprika, groentebouillon, kerrie, knoflook, komijnzaad, koriander, langkorrelrijst, munt, olijfolie, paneer, sesamzaad, sjalot, tomaat, ui, venkelpoeder en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / rijst / vegetarisch
Een recept uit Samuel Levie en Dick Bruna - eten met nijntje

Recept uit eten met nijntje:

Linzenpilav

Ingrediënten:
basmatirijst, bleekselderij, gekookte kleine groene linzen, groentebouillon, knoflook, koriander, kurkuma, munt, olijfolie, peterselie, rozijnen, ui, winterpeen, yoghurt en zonnebloempitten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode of groene pilav

Ingrediënten:
basmatirijst, citroensap, groentebouillon, knoflook, limoensap, olijfolie, peper, peterselie, poblano chilipeper, tomaten, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mexicaans / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Gevulde kool

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, fijne kristalsuiker, groentebouillon, knoflook, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, vermicellinoedels, water, witte kool, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Ruths gevulde puntpaprika's

Ingrediënten:
baharat, basmatirijst, bladpeterselie, dille, gedroogde munt, gemalen kardemomzaad, groentebouillon, lamsgehakt, olijfolie, puntpaprika, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Anna Jones - Eén Pan, Plaat, Planeet

Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:

Muhammarastoofpot met kikkererwten

Ingrediënten:
chilivlokken, chinese kool, citroen, granaatappelmelasse, groentebouillon, ingemaakte geroosterde rode paprika, kikkererwten uit blik, komijnzaad, peterselie, rijst, tomatenpuree, verse koriander, verse munt en walnoten

Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Paddenstoelensoep

Ingrediënten:
appel, basmatirijst, ciabatta, citroen, groentebouillon, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, krulpeterselie, olijfolie, portobellopaddestoelen, slagroom, stilton, tijm, truffelolie, ui en walnoten

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Kushari al forno

Ingrediënten:
basmatirijst, bloem, ei, feta, gemalen komijn, tomaat, groentebouillonblokje, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, munt, olijfolie, pasta, peterselie, puylinzen, rode spaanse peper, rode ui, rode wijnazijn, venkelzaad, zongedroogde tomatenpuree en zonnebloemolie

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pilav met kikkererwten, aubergine en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, aubergine, basmatirijst, kikkererwten, bouillon, chilivlokken, courgette, courgette, feta, fruit, granen, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kurkuma, olie, paprikapoeder, peper, rijst, knoflook, ui en kruiden

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Koken voor elke dag:

Rijstkroketten

Ingrediënten:
eieren, gemalen kaas, groentebouillon, kervel, laurier, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, rijst, rode paprika, room, ui, vetstof en zout

Soort:
rijst
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Barbunya tava

Ingrediënten:
bladpeterselie, dille, bloem, boter, groentebouillon, langkorrelige rijst, lente-uien, olie, pijnboompitten, citroensap, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pilafrijst met groenten en pijnboompitten

Ingrediënten:
courgette, erwtjes, groene chilipeper, groene paprika, groentebouillon, knoflook, korianderblaadjes, lente-uitjes, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rijst, tuinbonen en ui

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Koolrollade

Ingrediënten:
bakvet, basilicum, ei, groentebouillon, half-om-halfgehakt, lavas, melk, oud brood, peper, peterselie, rijst, room, tijm, tomatenpuree, varkensgehakt, vleesbouillon, witte kool en zout

Keuken:
Duits
Haal meer recepten op...