Bijgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Munt salsa verde
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, munt, peterselie, rodewijnsaus, sjalot en zout
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groene kruiden, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peper, rode ui, suiker, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Ontbijt uit Anatolië:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Plenty more:
Recept van I love food & wine:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Salade:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer: