Recept uit Koken voor elke dag:
Velouté met mosselen
- Ingrediënten:
- eierdooier, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peper, peterselie, preien, room, saffraanpoeder, tijm, uien, vetstof, visbouillon, witte wijn en wortelen
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, visbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: