Recept uit De Urban Cook:
Gepocheerde Kalfslende Met Mijn Tonnatosaus
- Ingrediënten:
- citroengras, dijonmosterd, eidooier, kalfslende, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peterselie, salie, tonijn in blik en witte wijnazijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurierblad, olie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: