Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroencitroensapeiknoflookkruidenlaurierolieolijfoliepeperpreisuikertijmtomaatwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Pasteitje van gefrituurde noedels en spinazie met groene currysaus

Ingrediënten:
cayennepeper, eiernoedels, gember, griekse yoghurt, groene currypasta, jonge spinazie, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïsbloem, maïsolie, peterselie, sjalot, tomatenpuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Zonder pakjes & zakjes - 2

Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:

Jachtsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, kastanjechampignons, peterselie, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree en witte wijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Beurre café de Paris

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, cayennepeper, citroensap, cognac, gedroogde provencaalse kruiden, kappertjes, kerriepoeder, mild paprikapoeder, mosterd, peterselie, sjalot, tomatenpuree en worcestershiresaus

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / samengestelde boter
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Sauce Choron - Choronsaus

Ingrediënten:
boter, dragon, droge witte wijn, eidooier, lente-ui, peper, peterselie, sjalot, tomatenpuree, verse tomatenpuree, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip-marsala en basilicum

Ingrediënten:
bacon, basilicum, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, marsala, peterselie, sjalot, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Gestoofd lamsvlees met kweeperen

Ingrediënten:
bladpeterselie, gemalen piment, granaatappelsiroop, kaneel, kruidnagel, kweeperen, lamsschouderkarbonade, milde turkse rode chilipeperpasta, olijfolie, tomatenpuree en ui

Keuken:
Turks
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kreeft "Américain"

Ingrediënten:
beurre manié, boter, cayennepeper, cognac, kreeft, olijfolie, peterselie, sjalot, tomatenpuree, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Verse tomatensoep met orzo en gruyerecroutons

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, gruyère, honing, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, orzo, oud stokbrood, sjalot, tomatenpuree en trostomaten

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kip van de jager

Ingrediënten:
boter, champignons, dragon, kervel, kip, maïzena, olie, peterselie, sjalot, tomatenpuree en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip met witte wijn en dragon

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, dragon, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, sjalot, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Kalfsjus

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, donkere kalfsfond, kalfsbotten, kalfsstaart, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliolini met langoustines

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, langoustine, olijfolie, tagliolini, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Fusilli met inktvisseninkt

Ingrediënten:
bladpeterselie, fusilli, olijfolie, tomatenpuree, ui, witte wijn en zeekat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip met shiraz en gember

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, gember, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, rozemarijn, shiraz, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Bruine basissaus

Ingrediënten:
afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Steak Tomate

Ingrediënten:
amsterdamse uitjes, augurk, azijn, bloemen, cress, dijonmosterd, eetbare bloemen, ei, kappertjes, lichte sojasaus, mosterd, peper, peterselie, radijsjes, sjalot, tabasco, tartaar, tomaat, tomatenpuree, water, worcestersaus en zout

Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Hachis parmentier

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouquet garni, grof zout, melk, olijfolie, peper, peperkorrel, peterselie, runderlappen, sjalot, slagroom, tomaat in blik, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Choronsaus

Ingrediënten:
dragon, dragonazijn, eierdooiers, laurier, peper, peterselie, sjalotten, tijm, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip met wijn en roomsaus

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...