Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Pommes duchesse - Aardappelpuree voor garnering
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, crème fraîche, eidooier, nootmuskaat, slagroom, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bloemige aardappel, boter, citroen, ei, eidooier, kaneel, knoflook, knolselderij, melk, olijfolie, peterselie, room, specerijen, suiker, tijm, ui, water, witte peper, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van I love food & wine:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :