Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Aardappeltortelli met cognac
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, boter, cognac, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas en ricotta
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, citroen, ei, eidooier, eiwit, gehakt, kaas, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, peper, room, salie, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Bijgerecht uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Ons bakboek: