125 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemboterbouillonbroodcitroencourgetteeimelkmozzarellanootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierauwe hamtijmtomaatuivleeswaterzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kiprisotto

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraandraadjes, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte

Recept van Mijn Recepten:

High Tea broodplank

Ingrediënten:
achterham, basilicum, bieslook, boursin, carpaccio, kipfilet, knoflook, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, philadelphia, sla, tomaat, tomatentapenade en zout

Recept van Mijn Recepten:

High Tea broodplank - Mijn Recepten

Ingrediënten:
achterham, basilicum, bieslook, boursin, carpaccio, kipfilet, knoflook, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, philadelphia, sla, tomaat, tomatentapenade en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kaasfondue met dippers recept - Food and Friends

Ingrediënten:
amandelen, bloemkool, champignons, droge witte wijn, emmentaler, groene asperges, grof zeezout, gruyère, kerriepoeder, kirsch, knoflook, maïzena, olijfolie, panko, parmaham, roosjes, olijfolie, sperziebonen, stokbrood, knoflook, tijm en water

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Zwitserse kaasfondue met dippers

Ingrediënten:
amandelen, bloemkool, champignons, droge witte wijn, emmentaler, groene asperges, grof zeezout, gruyère, kerriepoeder, kirsch, knoflook, maïzena, olijfolie, panko, parmaham, roosjes, olijfolie, sperziebonen, stokbrood, knoflook, tijm en water

Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:

Kalkoen met salie

Ingrediënten:
boter, ciabatta, citroenrasp, kalkoen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, proscuitto di parma, salie en ui

Soort:
gevogelte / feestdagen
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gepocheerde eitjes tapas-stijl

Ingrediënten:
azijn, dille, boter, briochebroodjes, citroen, citroensap, doperwten, eieren, gedroogde chilipeper, bieslook, biet, parmezaanse kaas, gerookte zalm, boter, gojibessen, hennepzaad, jongbelegen kaas, kiemgroenten, knoflook, mayonaise, melk, bakolie, olijfolie, parmaham, tahin, bakpoeder, citroensap, venkelknol, yoghurt en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Boerenpotpourri

Ingrediënten:
knoflook, komkommer, maïskorrels, olijfolie, rauwe ham, schapenkaas, tomaten, wijnazijn, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde paddenstoelen, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rauwe ham, rode wijn, tagliatelle, ui, varkensgehakt en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Italiaanse tomatensoep met pesto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, boter, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, pomodoritomaat, rauwe ham, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:

Groene groentesalade

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, citroen, dille, feta, geitenkaas, gerookte kip, gerookte vis, groene groente, hazelnootolie, honing, knoflook, peper, peterselie, rauwe ham, runderlende, yoghurt en zout

Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Cannelloni

Ingrediënten:
basilicum, belegen kaas, boter, cannelloni, champignon, kalfspoulet, knoflook, olijfolie, rauwe ham, slagroom, tomaten uit blik, ui, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tomatensoep

Ingrediënten:
champignons, erwtjes, tomaat, knoflook, kruidnagels, laurier, macaroni, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rauwe ham, rode wijn, ui, vleesbouillon en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Saffraanrijstkoekjes

Ingrediënten:
bloem, calasparrarijst, citroen, droge sherry, fino sherry, gerookt paprikapoeder, ham, jamón, kippenbouillon, knoflook, manchego, mayonaise, olijfolie, paellarijst, pimientos del piquillo, prosciutto, rode ui, saffraandraadjes, tomatenpasta, verse bladpeterselie, zoet paprikapoeder en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Koolrolletjes - capouns niçois

Ingrediënten:
bouillon, droge witte wijn, ei, knoflook, langkorrelige rijst, mirepoix, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, prosciutto, provençaalse kruiden, rauwe ham, savooiekool, tomatensaus, ui, verse peterselie, worstvlees en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gevulde artisjokken - artichauts farcis

Ingrediënten:
artisjok, brood, droge witte wijn, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, prosciutto, rauwe ham, tomaat, ui, verse tijm en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pizza met 1 hand

Ingrediënten:
artisjokharten, bloem, droge gist, gezeefde tomaten, ham, italiaanse kruiden, jonge geraspte kaas, knoflook, olijfolie, olijven, salami en tomatenpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Haal meer recepten op...