Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Kabeljauw in ham
- Ingrediënten:
- boter, kabeljauwfilet en parmaham
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, ei, eidooier, gekookte ham, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmaham, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rauwe ham, sjalot, slagroom, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Margriet kookboek:
Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Oh My Dish:
Ontbijt / lunch uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: