504 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotergroentekippenbouillonknoflookkruidnagellaurierbladmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreispecerijentijmtomaattomatenpureewaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Gebroken aardappelen met Chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, cayennepeper, dille, gedroogde pepers, aardappel, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, pimentón, pimentón picante, pimientos, knoflook, uien, water en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Gebroken aardappelen met Chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, cayennepeper, dille, gedroogde pepers, aardappel, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, pimentón, pimentón picante, pimientos, knoflook, uien, water en zout

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Octopus met aardappel-tuinbonenpuree

Ingrediënten:
aardappel, citroen, extra vergine olijfolie, gedroogde tuinbonen, komijnzaad, laurierblad, octopus, olijfolie extra vergine, olijven, rode linzen, rode ui, ui, verse dille, water en witte ui

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Vispastei met aardappel, en tomaat

Ingrediënten:
aardappel, boter, broodkruim, ei, eiwit, laurierblad, suiker, tomatensaus, ui, witte wijn, witvisfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Spinazie-aardappel-kurkummabörek

Ingrediënten:
appelazijn, bier, bruine suiker, bruin mosterdzaad, donker bier, fijne mosterd, filodeeg, gedroogde marjolein, gedroogde tijm, geel mosterdzaad, gemalen kurkuma, zout, knoflook, knoflooktenen, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruimige aardappels, laurierbladeren, mirin, nigellazaad, plantaardige boter, rijstazijn, romanesco, roosjes, sesamzaad, sherryazijn, sjalotten, spinazie, suiker, sumak, verse tijm, wilde rucola, witte wijnazijn en yoghurt

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Vichyssoise-koude aardappel-preisoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, blanke kippenbouillon, boter, crème fraîche, laurier, prei, tijm, uien, volle melk, witte peper en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Aardappelen in tomatensaus patatas bravas

Ingrediënten:
aardappel, chilivlokken, knoflook, laurierblad, olijfolie, sherry, sinaasappelrasp, suiker, tomatenblokjes uit blik, ui en verse bladpeterselie

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Ovenschotel van vlees met aardappelen - baeckeofe

Ingrediënten:
bloem, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, peperkorrel, riesling, runderlappen, sylvaner, ui, varkensschouder, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Curry aloo met aardappels en pompoen

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, aardappels, chilipeper, curry, garam masala, gember, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, korianderpoeder, kruiden, kurkuma, laurierblad, paprikapoeder, pompoen, tomaten, ui, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Curry aloo met aardappels en pompoen

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, aardappels, chilipeper, curry, garam masala, gember, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, korianderpoeder, kruiden, kurkuma, laurierblad, paprikapoeder, pompoen, tomaten, ui, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Ganzenborstfilet met aardappel-tuinkerspuree en vlierbessensaus

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boter, ganzenbotten, ganzenfond, gerookte ganzenborstfilets, jeneverbessen, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidnagels, laurierbladeren, melk, nootmuskaat, olie, peper, peperkorrels, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sausbinder, selderij, spitskool, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinkers, uien, vlierbessen, vlierbessensap, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Haal meer recepten op...