Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Hertevlees in wildroomsaus
- Ingrediënten:
- braadboter, cantharel, hertenvlees, jeneverbes, laurierblad, peper, room, ui, verse rozemarijn, witte wijn en zout
- Soort:
- wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knoflook, kruiden, kruidnagel, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, salie, sjalot, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Sous vide:
Recept van Blik in de Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Eten met z'n allen: