Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Confit van gans
- Ingrediënten:
- boter, ganzepoten, gevogeltebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, piment, rozemarijn, tijm, wildkruiden, witte wijn en zout
- Soort:
- stoofgerecht / wild / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, gevogeltebouillon, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode ui, rode wijn, salie, sjalot, tijm, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: