Recept uit Koken voor elke dag:
Fazant met sherry en lichte mosterd
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bruine fond, fazanten, gemberpoeder, laurier, mosterd, peper, room, sherry, sjalotten, tijm, ui, vetstof en zout
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Elzas: