Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Vol-au-vent (kippenpastei)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignon, citroensap, kip, kruidnagel, laurier, prei, selderij, tijm, ui en wortel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag: