Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Stokvispoffertjes
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, bloem, broodkruim, citroenrasp, ei, knoflook, laurier, melk, bladpeterselie, stokvis en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Het krokettenboek:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: