97 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbotercitroengroenteknoflookkruidnagellaurierbladolijfoliepeperpeterseliepreiroomselderijspecerijensuikertijmtomaattomatenpureeuivetwitte wijnwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Hertenbouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bospaddenstoelen, graankorrels, hertenbotten, jeneverbes, knoflook, knolgroenten, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, spruitjes, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vega recept van Landgoed De Wilmersberg

Ingrediënten:
laurier, bloemen, bloemkool, bloemkoolroosjes, bouillon, citroen, groentebouillon, hart, ijsblokjes, knoflook, knolselderij, water, kropsla, laurier, mayonaise, melk, room, sesamolie, slagroom, sushi azijn, knoflook, tijm, truffel, truffelmayonaise en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vega recept van Landgoed De Wilmersberg

Ingrediënten:
laurier, bloemen, bloemkool, bloemkoolroosjes, bouillon, citroen, groentebouillon, hart, ijsblokjes, knoflook, knolselderij, water, kropsla, laurier, mayonaise, melk, room, sesamolie, slagroom, sushi azijn, knoflook, tijm, truffel, truffelmayonaise en zout

Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Eendenlever en gerookt buikspek met knolselderijcrème pastinaakchips en siroop van dennentoppen

Ingrediënten:
basilicum, boter, bruine basterdsuiker, buikspek, eendenlever, jeneverbes, knoflook, knolselderij, laurier, melk, mini bospeen, mini pattison, pastinaak, peper, room, rozemarijn, scheuten van jonge dennetoppen, tijm, water, witte basterdsuiker, zeezout, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / wild / gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

maaltijdsoep met gort en groente

Ingrediënten:
aardappel, gerookt spek, gort, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, olie, prei, riblappen, savooiekool, verse bieslook, verse bladselderij, vet spek, water, witte peperkorrels, wortel en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Fischfond - Visfond

Ingrediënten:
droge witte wijn, laurier, peterseliestelen, selderij, tijm, visgraten, vissenhuid, vissenkoppen, water, witte peperkorrels, witte wijnazijn en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon / kruiden
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Heldere ossenstaartsoep

Ingrediënten:
aceto balsamico, basilicum, basilicumstelen, boter, droge sherry, eiwit, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, majoraan, ossenstaart, peterselie, peterseliewortel, pimentkorrels, prei, rozemarijn, runderbotten, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Erwten soep

Ingrediënten:
bladselderij, foelie, hamschijf, kruidnagels, laurierblad, lavasblaadjes, peterseliewortel, bladpeterselie, prei, rookworst, selderijknol, spliterwten, ui, water, winterwortel, worcestersaus, zout, zuurkoolspek en zwarte peper

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Zeelt in gekruide saus

Ingrediënten:
bernagie, bieslook, citroen, citroenmelisse, citroensap, citroenschil, dragon, kervel, laurier, mayonaise, peperkorrels, peterselie, peterseliewortel, pimentbolletjes, selderijknol, tabasco, ui, water, wijnazijn, witte wijn, wortel, yoghurt, zeelt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Ingelegde groente

Ingrediënten:
appelbalsamico, bier, bruine boter, dragon, druivenpitolie, engelwortelzaad, gele biet, honing, koolrabi, laurierblad, merg, peterselieblad, peterseliestelen, peterseliewortel, rodebietensap, rode klaverzuring, roomse kervel, rozenbottelazijn, selderij, selderijknol, sjalot, sparrenazijn, tijm, ui, varkensrib, vlierazijn, water, wittewijnazijn, wortel, zeesla en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Limburgs konijn in het zuur (zoere knien)

Ingrediënten:
appelstroop, konijn, kruidnagel, laurierblad, natuurazijn, peper, peperkoek, peperkorrels, roomboter, selderijknol, sjalot, suiker, ui, verse peterselie, water, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild / pekel en marinades
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

court-bouillon

Ingrediënten:
citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Bouillon, runderpoelet

Ingrediënten:
beenderen, citroen, foelie, kruidnagel, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, runderpoulet, selderij, tijm, water en winterwortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Runderbouillon

Ingrediënten:
foelie, laurierblad, peperkorrels, peterselie, schenkel, selderij, tijm, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Haring op Boheemse wijze

Ingrediënten:
augurk, citroen, kappertjes, laurier, peperkorrels, peterselie, peterseliewortel, prei, room, selderij, ui, water, wijnazijn, wortel en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Haal meer recepten op...