159 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloemcitroendroge witte wijneieidooiergroentekippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolijfoliepeperpeterselieroomsjalotslagroomsuikertijmuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Vis Koekje Erbij?

Ingrediënten:
bosuitjes, citroensap, eidooier, korianderblaadjes, kruimige aardappels, olijfolie en roomboter

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Wildzwijnbout met kastanjes

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, gare kastanjes, honing, knolselderij, kruidnagel, kruidnagelpoeder, margarine, olijfolie, vleesfond, wildfond, wildzwijnbout en zeezout

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Kwarksoufflée

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, boter, citroensap, crème fraîche, druivenpitolie, eiwit, isomaltsuiker, karnemelk, magere kwark en tasmaanse peper

Keuken:
Duits
Soort:
soufflé
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Ravioli met appel-bieslookroomsaus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, appel, appelsap, boter, bouillonpoeder, citroensap, eidooier, goudrenet, peper, ravioli, slagroom, verse bieslook en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kalfskoteletten met saus

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, citroensap, kalfskotelet, olijfolie, sherry, verse peterselie, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Gegratineerde onvergetelijke groenten

Ingrediënten:
aardappel, aardpeer, boter, citroensap, haverwortel, knoflook, melk, pastinaak, slagroom en wortelpeterselie

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Bearnaisesaus - salsa bearnesa

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, citroensap, eierdooier, lente ui, peper, verse peterselie, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoomde wortelgroente

Ingrediënten:
aardappel, bieten, boter, citroensap, knolraap, olijfolie, radijs, water, winterpompoen en zoete aardappel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Knapperig fruit in citroensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, banaan, boter, bruine rietsuiker, citroenrasp, citroensap, eierdooier, filodeeg, kiwi, limoensap, mango, poedersuiker en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Visschotel met zeekraal

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroensap, droge witte wijn, kabeljauwfilet, laurier, noordzeegarnalen, peper, pimentkorrels, rookworst, schelvis, ui, venkelknol, wijting, zeekraal en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Visschotel met zeewolf

Ingrediënten:
aardappels, boter, citroensap, droge witte wijn, droge worst, friese droge worst, jeneverbes, laurier, mosselen, peper, selderijknol, ui, zeewolf en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis / ovenschotel
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Kalfsschnitzel met aardappelsalade

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, citroensap, dijonmosterd, ei, groentebouillon, kalfsschnitzel, komkommer, panko, sushi azijn, ui en zonnebloemolie

Soort:
vlees / aardappelgerecht
Haal meer recepten op...