107 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebotercayennepepercitroengemalen komijngemberpoederhoningijsblokjesknoflookkokosmelklaoslimoenlimoensapolieolijfoliepepersojasaussuikeruiwortelzeezoutzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Denise & Nick

Recept van 88 Food:

Komkommer Limonade

Ingrediënten:
citroensap, gember, honing, ijsblokjes, komkommer, limoensap, munt en water

Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Gemberbier

Ingrediënten:
beslag, bier, citroen, citroensap, gehakt, gember, citroenrasp, gist, merg, suiker, witte suiker, water en witte suiker

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Kansas City BBQ Sauce

Ingrediënten:
bruine suiker, cayennepeper, chilipoeder, citroensap, gember, groene thaise chilipeper, heinz ketchup, knoflookpoeder, komijnpoeder, mosterdpoeder, tomatenpasta, uienpoeder, water, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Hummus

Ingrediënten:
citroensap, gember, ijsblokjes, kikkererwten, knoflook, natron, olijfolie, slaolie, tahin en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Libanees / Turks / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vegan / saus / broodbeleg
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Pho-bouillon

Ingrediënten:
biefstuk, citroensap, gember, mergpijp, nuoc mam, ossenschenkel, rijstnoedels, sjalot, steranijs, ui, ve-tsin, vietnamese munt en water

Keuken:
Vietnamees
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Brandnetelbier

Ingrediënten:
bier, biergist, bronwater, citroenen, citroenrasp, citroensap, gember, gist, noten, rietsuiker, suiker en water

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Dhal met komijn en citroen

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, citroensap, citroenschil, garam masala, gember, komijn, kurkuma, splitkikkererwten, ui en water

Soort:
stoofgerecht / veganistisch / groente
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / lunch / bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Appelmoes

Ingrediënten:
citroensap, fruit, goudreinetten, stemgember en water

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoensaté met pindasaus

Ingrediënten:
citroensap, gemberwortel, kalkoenborst, kardemompoeder, knoflook, korianderpoeder, magere yoghurt, melasse, paprikapoeder, pindakaas, rode peperkorrels, saffloerolie, shoyu, versgemalen zwarte peper, water, zout en zoutarme sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Rundvleessaté

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, bruine suiker, citroengras, citroensap, gember, gemberwortel, honing, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kurkuma, lichte sojasaus, pindakaas, runderbiefstuk, runderlende, sjalot, sojasaus, tabasco en water

Keuken:
Aziatisch / Zuid-Oostazië
Soort:
barbecue/grill / rundvlees
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Indiase Lamsribben Met Chapatis En Appelraïta

Ingrediënten:
appel, cayennepeper, citroensap, garam masala, gember, griekse yoghurt, groene kardemompeulen, knoflook, koenjit, komijnzaad, koriander, lamssparerib, mosterdzaad, nootmuskaat, peper, volkoren tarwemeel, water, wit tarwemeel, zonnebloemolie en zout

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Notenpilaf

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, gember, knoflook, kurkumapoeder, langkorrelrijst, laurier, margarine, pistachenoten, rozijnen, ui, water, witte amandelen, yoghurt en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Cherry Duck / Eend met kersen

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, eendenborstfilet, gember, kersensap, kersen uit pot, peper, plantaardige olie, tapiocameel, tijm, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Ui-cashewbeignets

Ingrediënten:
cashewnoten, chilipoeder, citroensap, ei, gedroogde kokos, gember, knoflook, kokosroom, koolzuurhoudend water, olie, sjalot, ui en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...