Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Aardappels op z'n normandisch - patate alla normanna
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, pancetta, peper, prei, room, ui, vleesbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Lente in Sicilië:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table: